Binnenschilderwerk

De meeste mensen hebben zelf wel eens een kamer, muur, of ander object geschilderd. Is dit ook bij u het geval? Zo ja, dan weet u dat bij binnenschilderwerk meestal veel komt kijken.

Het probleem

Heeft u bekraste of vervuilde muren? Wellicht denkt u er aan om die te laten schilderen. Maar dan denkt u aan alle rompslomp die een schilderklus met zich meebrengt.

Het verplaatsen van meubels, een vieze of beschadigde vloer, veel rommel en heel veel stof, zijn hier een voorbeeld van.

De oplossing

Superschilders heeft zo’n 10 jaar ervaring in het vak. We doen ons werk gedegen. Het schilderen van interieur voeren we compleet in eigen beheer uit, ook als hierbij moet worden gestuukt.

Werkwijze

Nadat we met de klant zijn overeengekomen hoe we de opdracht uit zullen voeren verplaatsen we zelf voorzichtig de meubels, beschermen we alle losse objecten en dekken we de vloeren voor 100% af.

Het stof dat tijdens het uitvoeren van de opdracht vrijkomt, beperken we tot een minimum. Dit doen we door het te gebruiken gereedschap aan te sluiten op een speciale stofzuiger.

Verder houden we de woning zo netjes mogelijk. Dit is vooral van belang bij binnenschilderwerk in bewoonde huizen of appartementen. U als klant moet hier namelijk zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Professionaliteit

Bij het schilderen letten we goed op de details, luisteren we aandachtig naar de klant en proberen we aan uw verwachtingen te voldoen. We adviseren u en leggen uit wat we aan het doen zijn en waarom. Vaak voeren we nog additionele reparaties uit waarvan de noodzaak u nog niet was opgevallen. Maar ons wel.

Na afloop van de klus zetten we alle meubels en andere objecten op de door u aangewezen plek neer. Ook hierbij doen we recht aan onze slogan: “vakkundig en betrouwbaar”.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Superschilders. We staan u graag te woord!

NEEM CONTACT OP

Binnenschilderwerk - Superschilders

 

Binnenschilderwerk - Superschilders

 

Binnenschilderwerk - Superschilders

 

Binnenschilderwerk - Superschilders