Buitenschilderwerk

Een woning of bedrijfspand is een soort visitekaartje. Het zegt vaak iets over de eigenaar, huurder of beheerder. De houten delen van een gebouw zoals deuren, ramen en de overstek, verweren met de jaren. De verf verliest zijn glans en in ontstaan scheuren en spleten. In het ergste geval ontstaat er houtrot: het hout wordt broos en brokkelt af. Gelukkig voeren we naast o.a. buitenschilderwerk ook houtrotreparatie uit, zodat u zaken doet met één partij en hier minder omkijken naar heeft.

Continue onderhoud

Houtwerk vraagt om continue onderhoud en vernieuwing van de beschermende- alsmede de decoratieve verflaag. Superschilders houdt zich hier al geruime tijd mee bezig.

We hebben ongeveer tien jaar ervaring met het uitvoeren van schilderwerk en bezitten hier professioneel gereedschap voor. De verf en andere middelen die we gebruiken zijn uiteraard van hoge kwaliteit.

Verder besteden we veel aandacht aan details en hoe de verflagen er uiteindelijk uit komen te zien. Het oog wil namelijk ook wat en ook hierin proberen we u als klant tegemoet te komen.

Knoesten uitfrezen

Zoals u misschien wel weet, zijn knoesten de eerste tekenen van achteruitgang van de conditie van het hout. Ook de aanblik van het hout gaat hierdoor achteruit.

Indien u het wilt, freest Superschilders de knoesten uit het hout. Vervolgens vullen we de plek met een speciaal vulmiddel. Dit is een extra dienst die we op aanvraag uitvoeren als aanvulling op buitenschilderwerk.

Dankzij onze vakkundigheid en inzet verlopen alle werkzaamheden vlot en krijgt het gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Superschilders. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning of bedrijfspand te bezichtigen.

NEEM CONTACT OP

Buitenschilderwerk - Superschilders

Buitenschilderwerk - Superschilders

Buitenschilderwerk - Superschilders

Buitenschilderwerk - Superschilders