Muurcoating

De muren in de keuken en de hal moeten relatief vaak worden geschilderd. Dit heeft te maken met het feit dat er intensief gebruik wordt gemaakt van deze ruimtes. De muren worden vaak blootgesteld aan vervuiling en er komen ook vaak krassen op. Vroeger, toen er minder gebruik werd gemaakt van muurcoating, moesten deze ruimtes dan worden geschilderd. Zo kreeg de hal of keuken weer een verzorgde aanblik.

Het probleem

Dit kost natuurlijk tijd en moeite. En niet lang na het schilderen zitten er vaak alweer krassen en vlekken op de muren. Klinkt dit bekend? Dan kunnen wij u helpen!

De oplossing

Superschilders heeft namelijk ook het aanbrengen van muurcoating in zijn dienstenpakket. Muurcoating wil zeggen: het aanbrengen van speciale twee-componentenverf die de reeds beschilderde muren beschermt. Dit gebeurt middels een extra laag die kras- en vuilbestendig is.

De voordelen van muurcoating

Het grote voordeel van gecoate muren is dan ook dat ontstane vlekken met gemak kunnen worden verwijderd met een vochtig doekje. Hiermee bespaart u veel tijd, geld en moeite.

De laatste tijd is muurcoating ook in trek geraakt in douches, omdat het een goede vervanger is voor betegeling.

Wilt u meer weten over muurcoating? Neem contact op met Superschilders. We helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP

Coating - Superschilders

 

Coating - Superschilders

 

Coating - Superschilders

De twee onderste foto's betreffen vloercoating.
Dit geeft een vergelijkbaar resultaat als muurcoating.