Onderhoudswerkzaamheden

Een mooi ogende woning is een afspiegeling van het huishouden dat erin woont. Regelmatig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden verbeteren de leefbaarheid. Bovendien werkt dit op de lange termijn kostenbesparend.

Het probleem

Kieren, spleten en onbewerkt hout zijn namelijk gevoelig voor vocht. Dit dringt door in het hout en veroorzaakt verwering, te weten het afbrokkelen van het hout, ook wel houtrot genoemd. Wanneer dit het geval is, moeten de rotte delen vaak worden vervangen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Voorkomen is beter dan genezen

Een goede manier om dit te voorkomen is dus het regelmatig uitvoeren van onderhoud. Hiervoor kunt u terecht bij Superschilders. We houden uw houtwerk in goede conditie. U hoeft uw huis niet in één keer te laten schilderen, aangezien dat veel geld kost. Het is vaak financieel aantrekkelijker om het onderhoud te verdelen over een langere periode. Dit houdt in dat u doorgaand alleen de meest nodige onderhoudswerkzaamheden en schildersklussen laat uitvoeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

We spreken eerst met u af bij het te onderhouden gebouw. Vervolgens lopen we hier samen met u omheen. Hierbij stellen we met u vast wat de toestand van het houtwerk is. Ook wordt vastgesteld wat de omvang van de onderhoudswerkzaamheden zal zijn.

We maken samen afspraken betreffende de jaarlijks terugkerende controle en eventueel onderhoudswerk, zodat het gebouw in kwestie in topconditie blijft.

Zo behoudt uw woning zijn mooie aanblik en bespaart u op de langere termijn geld.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Onderhoudswerkzaamheden - Superschilders

 

Onderhoudswerkzaamheden - Superschilders

 

Onderhoudswerkzaamheden - Superschilders

 

Onderhoudswerkzaamheden - Superschilders