Saus- en spuitwerk

Het schilderen van muren en plafonds is niet zo makkelijk als sommige mensen denken. Onvoldoende ervaring en kennis kan leiden tot het ontstaan van vlekken, strepen en/of banen, kortom: een onbevredigend resultaat. Dit kan er zelfs toe leiden dat het werk overnieuw moet worden gedaan, waardoor de kosten van het totaalplaatje hoog oplopen. Klinkt dit bekend? Dan doet u er goed aan om Superschilders in te schakelen voor het betere saus- en spuitwerk.

Sauswerk is schilderen met behulp van een verfroller. Spuitwerk is schilderen met behulp van een verfspuit, ook wel verfpistool genoemd.

Toelichting

Beide methodes zijn goed, maar het spuitwerk levert, mits goed uitgevoerd, een beter resultaat. Het is echter wél duurder. Het vergt veel extra tijd omdat ramen, deuren en plinten moeten worden afgeplakt met afdekfolie. Deze schildertechniek is prijstechnisch gezien het meest interessant wanneer de gehele woning of het gehele bedrijfspand wordt geschilderd in één kleur.

Als u meer kleuren wilt dan stijgen de kosten fors. De reden hierachter is dat de reeds beschilderde muren moeten worden afgeplakt en de verfspuit moet worden doorgespoeld. Maar als u het alsnog wilt doen, dan is dat voor Superschilders geen probleem.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

NEEM CONTACT OP

Saus- en spuitwerk - Superschilders

Saus- en spuitwerk - Superschilders

Saus- en spuitwerk - Superschilders