Over Ons

Superschilders, ook bekend als Coöperatieve Vereniging Superschilders U.A., is een bedrijf met zo’n 10 jaar ervaring op de Nederlandse markt. Onze slogan luidt niet voor niets “vakkundig en betrouwbaar”., is een bedrijf met zo’n 10 jaar ervaring op de Nederlandse markt. Onze slogan luidt niet voor niets “vakkundig en betrouwbaar”. We leveren diensten van hoge kwaliteit, al is dit wél afhankelijk van het budget van de klant. Het afwerken van ieder detail op zich kost namelijk tijd en tijd is geld. Het budget speelt de hoofdrol bij de te leveren kwaliteit.

Verschillende klanten, verschillende wensen

Offertes worden altijd op maat gemaakt voor iedere individuele klant. Niet iedere klant vindt hoge kwaliteit overigens het belangrijkste. Sommige mensen willen een appartement enkel wat vernieuwen alvorens het in de verkoop te plaatsen. Een andere klant bestemt de woning bijvoorbeeld voor verhuur.

In dit soort gevallen wordt alleen gelet op de directe, algehele aanblik: het geheel moet er goed uitzien, maar aan details wordt minder tot geen aandacht besteed.

Indien de klant dit echter wél belangrijk vindt, dan past Superschilders zijn werkmethodiek hier uiteraard op aan. Zo kan iedere klant bij ons rekenen op een op maat gemaakte aanpak.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Doordat we zo ervaren zijn, vallen details ons al snel op. Hieronder vallen ook fouten die gemaakt zijn door schilder- stucbedrijven die de ruimte of het object eerder onder handen hebben genomen. Deze fouten worden door ons gecorrigeerd. Maar ook dit is natuurlijk wél afhankelijk van de wensen en het budget van de klant.

Verder gebruikt Superschilders grondstoffen van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd zijn onze offertes echter scherp geprijsd. Misschien vraagt u zich af hoe dit mogelijk is. Het antwoord hierop is kort maar krachtig: Door onze ervaring en vakkundigheid worden klussen vlot en behendig uitgevoerd. Zo kunt u binnen niet al te lange tijd genieten van de nieuwe aanblik van uw woning of bedrijfspand. Bovendien profiteert u van de scherpe prijs.

Een afspraak met bezichtiging en de prijsopgaaf zijn bij ons overigens altijd gratis en vrijblijvend.

Werkgebied

Superschilders is vooral actief in Bussum en Naarden, maar ook verder gelegen opdrachten zijn voor ons goed te doen. Hierbij geldt: hoe groter de opdracht, hoe verder er kan worden gereden.

Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met Superschilders!

MEER INFO

Over Ons - Superschilders.nl

Over ons - Superschilders

Over ons - Superschilders